Novosti

Molimo Vas da nam prijavite kvar na našoj opskrbnoj mreži (voda, plin, kanalizacija), te se informirajte o budućim radoviama u vašoj ulici na tel: 033/673-217

Unaprijed hvala!!

UVJETI KORIŠTENJA INTERNET STRANICE PAPUK d.o.o.


Pravni aspekt korištenja web stranice :

Svako korištenje www.papuk-doo.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava.

Nije dopušteno javno prikazivanje, prenošenje, objavljivanje, mijenjanje, reproduciranje, distribuiranje, sudjelovanje u prijenosu ili prodaji, izradi kopija, otpremanju te svakoj drugoj vrsti uporabe cjelovitog sadržaja ovih stranica ili njihovog dijela te odabir i usklađivanje njihovog sadržaja bez izričitog pisanog dopuštenja PAPUK d.o.o. Orahovica i drugih vlasnika autorskih prava.

Nije dopušteno koristiti ove stranice za trgovinu, prodaju te u ostale trgovačke svrhe osim kupnje od PAPUK d.o.o. Orahovica. Svako objavljivanje reklama ili prikupljanje ponuda za proizvode i usluge nije dopušteno bez pisanog odobrenja PAPUK d.o.o. Orahovica.

Zabranjuje se prenošenje i objavljivanje opscenih, uvredljivih, vulgarnih, prijetećih ili nepristojnih ili na drugi način neprihvatljivih ili protuzakonitih sadržaja, kao niti onih koji krše neka od prava bilo koje strane ili sadrže viruse ili drugi štetan materijal. Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica kršenja nekog prava ili za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći. Također, pridržavamo pravo (ali ne i obvezu) da korisničke poruke u cijelosti ili djelomično izbrišemo.

Sadržaj ove lokacije zaštićen je autorskim pravom koje pripada PAPUK d.o.o. Orahovica ili je ustupljeno PAPUK d.o.o. Orahovica, a u vlasništvu je trećih osoba. PAPUK d.o.o. Orahovica također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove lokacije. Ova lokacija sadrži zaštitne znakove, imena pojedinaca i drugo slično intelektualno vlasništvo u posjedu PAPUK d.o.o. Orahovica ili u vlasništvu trećih osoba. Ne smije se smatrati da je bilo koji sadržaj na ovoj lokaciji bez ograničenja, no može se zatražiti dopuštenje za umnožavanje. Sve fotografije, slike, biografski podaci osoba i ostali materijali koji se pojavljuju na ovim internet stranicama isključivo su vlasništvo PAPUK d.o.o. Orahovica. Autorsko pravo na sve materijale koji se nalaze na internet stranicama pridržava PAPUK d.o.o. Orahovica. Dopuštenje se daje medijskim subjektima radi upotrebe materijala isključivo u uredničke i promidžbene svrhe objavljivanja u novinama, časopisima i elektronskim medijima. Također nije dopuštena uporaba bilo kojeg materijala s ovih stranica u svezi s prodajom ili nuđenjem proizvoda ili usluga bilo koje vrste.
PAPUK d.o.o. Oarhovica ne odgovara za štetu ili povredu (uključujući, ali ne isključivo, posebnu ili posljedičnu štetu) koja nastane kao rezultat korištenja ili nemogućnosti korištenja bilo kojeg dijela web lokacije. PAPUK d.o.o. Orahovica će uložiti razuman napor kako bi se na njegovoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost.

PAPUK d.o.o. Orahovica zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. PAPUK d.o.o. Orahovica poštuje privatnost posjetitelja na naše web stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa korisnika stranica kad se dobrovoljno dostave. Ti će se podaci koristiti za udovoljenje pojedinačnim zahtjevima za informacijama, a bit će utemeljenje za bolje razumijevanje potreba korisnika, a radi unaprjeđenja proizvoda i usluga PAPUK d.o.o. Orahovica.

 

PAPUK d.o.o. Orahovica

 
Natrag

Anketa

Kako biste ocijenili ponašanje radnika poduzeća Papuk d.o.o?
 
Po Vašoj procjeni kakva je kvaliteta naše usluge ?
 

Broj posjetitelja

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday28
mod_vvisit_counterYesterday83
mod_vvisit_counterThis week725
mod_vvisit_counterLast week879
mod_vvisit_counterThis month2431
mod_vvisit_counterLast month2431
mod_vvisit_counterAll days856019

Pretraživanje