Novosti

Molimo Vas da nam prijavite kvar na našoj opskrbnoj mreži (voda, plin, kanalizacija), te se informirajte o budućim radoviama u vašoj ulici na tel: 033/673-217

Unaprijed hvala!!

Povijesni razvoj PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 01 Rujan 2010 10:21

 

 

 

 

 

                             POVJEST PAPUK d.o.o.-a


 

Već dugi niz godina smo zajedno s Vama. Naš cilj je, još od dana kada smo osnovani 1996.godine, bolji životni uvjeti za sve građane na području Grada Orahovice, općina Čačinci, Zdenci i Crnac te prigradskih naselja. Papuk d.o.o se svakodnevno aktivno brine za više od 10 000 stanovnika koji su ujedno i njegovi korisnici.

 

Danas Papuk d.o.o. broji preko 60 zaposlenika i stvara jednu zaokruženu sliku grada, zbrinjavanjem otpada (kućnog i sa javnih površina), zbrinjavanjem kanalizacijskih i oborinskih voda uklanja "nepoželjno" sa gradskih ulica, a sadnjom i uređenjem zelenih površina uljepšava sliku grada, također veliku brigu i pažnju posvećuje održavanju orahovičkog Jezera, gradskog groblja te distribuciji prirodnog plina kojim se bavi Papuk Plin d.o.o. (društvo kojeg smo osnovali 11.12.2007.godine). Na taj način gledano utječe i na turizam, gospodarsku djelatnost kojom se u današnje vrijeme građani Grada Orahovice sve više bave.    

 

            Povijest Papuk d.o.o-a možda nije velika i duga ali se nadamo da ćemo je zajedno, iz dana u dan pisati na obostranu korist i zadovoljstvo.

 

Ažurirano Srijeda, 13 Listopad 2010 09:21
 
Natrag

Anketa

Kako biste ocijenili ponašanje radnika poduzeća Papuk d.o.o?
 
Po Vašoj procjeni kakva je kvaliteta naše usluge ?
 

Broj posjetitelja

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday14
mod_vvisit_counterYesterday83
mod_vvisit_counterThis week711
mod_vvisit_counterLast week879
mod_vvisit_counterThis month2417
mod_vvisit_counterLast month2431
mod_vvisit_counterAll days856005

Pretraživanje