Novosti

Molimo Vas da nam prijavite kvar na našoj opskrbnoj mreži (voda, plin, kanalizacija), te se informirajte o budućim radoviama u vašoj ulici na tel: 033/673-217

Unaprijed hvala!!

Upozorenje građanima

Papuk doo upozorava građane da se neki opskrbljivači plinom prilikom nuđenja usluga služe nepoštenim sredstvima, odnosno da se neki prodajni agenti predstavljaju kao Papuk-ovci, a to nisu.

 

 

Svaki kupac ima pravo na promjenu opskrbljivača, što je i osnova za razvoj tržišta Plina. No, pritom se neki koriste nepoštenim i zavaravajućim postupcima prodaje. Neki prodajni agenti predstavljaju kao zaposlenici Papuk d.o.o.-a, traže uvid u račune za plin, pristup i očitanje brojila te građane dovode u zabludu i nude potpisivanje ugovora za opskrbu plinom s drugim opskrbljivačem.

Postoje i primjeri da ovlašteni predstavnici opskrbljivača nude ugovor, pozivajući se na poslovnu povezanost i dogovor s Papuk-om, a utvrđeni su i slučajevi krivotvorenja potpisa kupca.

Stoga je važno znati da Papuk ne angažira prodajne terenske predstavnike niti upućuje svoje zaposlenike u domove kupaca radi ponude ugovora o opskrbi plinom ili bilo kakvih drugih ugovora za kupce kategorije kućanstva, također nemamo dogovor o zajedničkom tržišnom nastupu prema kupcima ni s jednim opskrbljivačem.

Zaposlenici Papuk plina ovlašteno obilaze domove kupaca isključivo radi očitanja mjernih uređaja i mogućih drugih poslova, a svi Papuk-ovci koji obilaze kuće i stanove nose službenu odoru Papuka. Identitet osoba koje vrše očitanje se može provjeriti i telefonski, pozivom u Papuk doo. Cijene plina koje nude ti drugi opskrbljivači su sigurno veće od regulirane cijene plina za kućanstvo koju nudi Papuk doo.

 
Natrag

Anketa

Kako biste ocijenili ponašanje radnika poduzeća Papuk d.o.o?
 
Po Vašoj procjeni kakva je kvaliteta naše usluge ?
 

Broj posjetitelja

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday5
mod_vvisit_counterYesterday83
mod_vvisit_counterThis week702
mod_vvisit_counterLast week879
mod_vvisit_counterThis month2408
mod_vvisit_counterLast month2431
mod_vvisit_counterAll days855996

Pretraživanje