Uncategorized

Vijesti

Novo radno vrijeme Gradske blagajne

Zbog provođenja mjera prevencije širenja korona virusa, obavještavamo vas da će Gradska blagajna od 23.03.2020. do daljnjega  raditi  od 07:00 h do 11:00 h, prema već ranije danom protokolu ponašanja

 

 

Obavjest o ponovnom radu Gradske tržnice

Gradska tržnica će od 23. ožujka  2020. raditi prema posebnom režimu što će uključivati kontrolirani ulaz ili izlaz kako se na jednome mjestu ne bi zadržavao veći broj ljudi ( ne više od 5 osoba), prema napucima Stožera civilne zaštite. Obavezno korištenje dezinficijensa za ruke, rukavice i maske, uz pridržavanje propisanog  minimalnog razmaka između dvije osobe.

 

 

 

Obavijest korisnicima tržnice u gradu Orahovici

Obavještavamo sve da je Gradska tržnica Grada Orahovice zatvorena do daljnjeg.

Uvažavajući sve bitne čimbenike, posebno mišljenje epidemiološke struke o opasnostima vezanim za korona virus te u skladu s preporukama Ravnateljstva civilne zaštite Republike Hrvatske s ciljem podizanja svijesti građana o potrebi maksimalno odgovornog ponašanja i bezrezervne primjene preporuka i mjera nadležnog tijela javno zdravstvene vlasti Republike Hrvatske u svrhu sprječavanja širenja bolesti uzrokovane virusom COVID – 19, kojim su obuhvaćeni svi dionici: od građana do nositelja pojedinih mjera i aktivnosti, u kojem je naznačeno da se zabranjuju sva javna okupljanja bez obzira na broj sudionika i veličinu prostora. Direktor Zdravko Dijaković dana 13.03.2020. donosi odluku da se privremeno zatvara rad Gradske Tržnice u Orahovici, počevši od subote 14.03.2020. Molimo za razumijevanje i strogo pridržavanje istaknutih mjera.